Netværksbeskrivelse – Faglært arbejdskraft Formålet med netværket er bl.a. At diskutere den aktuelle rekrutteringssituation i Odsherred At drøfte løsningsmuligheder omkring emnet faglært arbejdskraft At fremme indsatsen for at tiltrække faglært arbejdskraft til Odsherred. Medvirke til at synliggøre vakante stillinger, elev- og praktikpladser. At synliggøre muligheder for uddannelse og opkvalificering Netværket er for Medlemmer der har… Læs mere »

Kom til paneldebat og giv din mening til kende.   Mandag den 29. oktober 2018 kl. 7.30 – 8.45 Odsherred Teater, Algade 36, 4500 Nykøbing Sj.   Mandag den 26. november 2018 kl. 7.30 – 8.45 Vallekilde-Hørve Kultur og fritidscenter, Idrætsvej 3, 4534 Hørve   Odsherred Erhvervsforum inviterer i samarbejde med Odsherred Kommune til en… Læs mere »

Odsherred Kommune er lavt placeret i Erhvervsklimamålingen for 2018 Det er dog ikke kun negative nyheder i målingen: Odsherred på plads nr. 36. Den netop offentliggjorte erhvervsklimaundersøgelse fra Dansk Industri, giver Odsherred Kommune en samlet placering bunden af tabellen. Det er hverken ønskværdigt eller tilfredsstillende. Dog vil vi gerne gøre opmærksom på, at Odsherred Kommune… Læs mere »

Netværks beskrivelse ejer/leder Ejer/leder-netværket er for medlemmer, der er ejer og/eller har en lederrolle i en lille eller mellemstor virksomhed. I netværket er der mulighed for at fremme samspil og styrke relationer imellem netværkets virksomheder. I netværket er der mulighed for at få sparring, ny viden og inspiration til at udvikle dig selv og din virksomhed…. Læs mere »

Netværks beskrivelse – Online markedsføring Netværket er for medlemmer, der markedsfører sig på nettet eller som har et ønske at komme til at markedsføre sig digitalt. I netværket er der mulighed for at fremme samspil og styrke relationer imellem netværkets virksomheder. I netværket er der mulighed for videndeling, inspiration og feedback til at udnytte mulighederne… Læs mere »

Netværks beskrivelse – Selvstændige og små virksomheder Netværket er for medlemmer der er selvstændige med op til 5 ansatte. I netværket er der mulighed for at fremme samspil og styrke relationer imellem netværkets selvstændige erhvervsdrivende. I netværket er der ligeledes mulighed for videndeling, inspiration og sparring fra andre med samme selskabsform. Derudover har deltagerne i netværket… Læs mere »

TO NYE ANSIGTER I ODSHERRED ERHVERVSFORUM (OEF) Margrethe Bjerre og Anni Juul Jensen skal bære Erhvervsforum videre OEF vil gerne byde velkommen til sine to nye medarbejdere; Økonomi- og sekretariatsmedarbejder Margrethe Bjerre og Udviklings- og Procesmedarbejder Anni Juul Jensen.   Pr. 1.8. er Margrethe Bjerre startet i OEF og skal fremadrettet varetage de opgaver Tina… Læs mere »