Der var godt fyldt op i Festsalen i Højby.   En tidlig torsdag morgen i februar mødtes 15 mennesker til et levende og meget spændende foredrag af Jeanette W Elmhoff. Hendes dejlige humør og smittende energi gjorde morgenen rigtig god. Et af hendes budskaber var, du skal behandle dine medarbejdere ens ved at behandle dem… Læs mere »

Fredag d. 1. februar blev der afholdt B2B møde på Birkemosegaard. Formålet var, som ved alle B2B-møder, at deltagerne netværker med hinanden, samt værten præsenterer sin virksomhed. På dette B2B-møde blev vi præsenteret både for den biodynamiske drift på Birkemosegaard og for restauranten Birkemosegaard Køkkens fantastiske mad. Godt placeret i Birkemosegaard Køkken med udsigt over… Læs mere »

    Husk at Odsherred Erhvervsforum skriver side 4 i Ugeavisen Odsherred 11 gange om året. Vores artikler er i avisen første onsdag i hver måned undtagen i august.

Jeg har udviklet et brætspil, som hedder “Odsherred på spil”. Formålet er at brande Odsherred, så flere får øjnene op for alle de muligheder for aktiviteter og oplevelser af næsten enhver art, der er i vores område. På den måde fungerer det som sjov guide, hvilket vil være noget både turister, sommerhusejere og fastboende kan… Læs mere »

Firmakørsel i varebil Fra den 1. juli 2019 skal varebiler, som anvendes til firmakørsel, registreres hos Motorstyrelsen. Kravet gælder varebiler med en tilladt totalvægt på mere end 2.000 kg og til og med 3.500 kg. Du kører firmakørsel, hvis du transporterer gods, der tilhører den virksomhed, der er registreret som bruger af køretøjet.   Der… Læs mere »

Nytårskur 2019 Odsherred Erhvervsforum har startet en ny tradition med at afholde Nytårskur. Formanden Henrik Andersen afholdt årets Nytårstale, og takkede for det store fremmøde. Mange medlemmer havde fundet vej til Højby Festsal, og der var god gang i at netværke på tværs mellem medlemmerne. Formanden fremhævede følgende punkter fra 2018: Partnerskabsaftalen mellem Odsherred Erhvervsforum,… Læs mere »

Tirsdag d. 8. januar 2019 valgte Håndværkerudvalget ny formand. Ny formand blev Per Junge fra Electricom A/S. Per Junge er ejer af Electricom A/S. Firmaet har eksisteret i over 95 år, og i forbindelse med overtagelsen af Mårtensson El Installation i august 2018 blev firmaet næsten fordoblet. Samtidig med overtagelsen trådte Per Junge ind i Håndværkerudvalget, som… Læs mere »

Skal du skifte dit økonomisystem ud til e-conomic?   Et tilbud til din virksomhed der har valgt eller påtænker at skifte økonomisystem til e-conomic. Support-Team i Holbæk kører i øjeblikket tilbud om at opstarte dit bogholderi i e-conomic, så du kan bruge tid på din kerneforretning. Vi hjælper dig med opsætning af systemet. Vi tilbyder… Læs mere »

Tidligere virksomhedsejer med mere end 30 års ledelses erfaring. Sparring på følgende områder – processer og konstruktive beslutninger i et afmålt forløb, der styrker din virksomhed. Salg B2B og B2C Salg & Markedsføring / Drift Generationsskifte, (familie og som udefra kommende) Ejer/leders udfordringer Freelance, kortvarig vikarierende overgangs ledelse i 3-6 md. Bestyrelses opgaver (10-100 mill…. Læs mere »