Odsherred Erhvervsforum har her samlet de vigtigste links i forbindelse med COVID-19. Savner du et bestemt link her på siden, eller har du bare brug for en personlig samtale, er du ALTID meget velkommen til at kontakte sekretariatet, så finder vi den fagperson du har brug for. Link til  Odsherred Erhvervservice: https://www.odsherred.dk/erhverv/erhvervsservice Link til Virksomhedsguiden.dk:… Læs mere »

Vi byder velkommen til månedens nye medlemmer. Solgårdens familiehave Roline Dametøj Only Nykøbing Sj. Tøjeksperten Nykøbing Sj. Crocum kommunikation og reklame Skoringen i Asnæs Frisør By B Dorthe1.dk Guldager sko Aps Havnens Ishus Perspektiva IT Aps Havnegrillen i Rørvig Alternativ kropsmassage Sporten i Køge Dansk amatørfiskerforening i Rørvig Cafe Esterhøj Hørve Midtpunkt Cafe  

Odsherred Erhvervsforum ønsker alle en rigtig god pinse. Har du og din virksomhed ambitioner om at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem investeringer i digitale løsninger, automatisering eller e-handel? Med tilskud til privat 1:1-rådgivning får du hjælp fra en ekspert inden for netop det område som du har brug for. Så er rådgivningen lige ved… Læs mere »

Erik Lissner og Poul Offersen er nye rådgivere for SMV digital i Odsherred       Billede: Poul Offersen Billedtekst: Poul Offersen PO Sparring   Billede: Erik Lissner Billedtekst: Erik Lissner Odsherred Erhvervsforum     Har du og din virksomhed ambitioner om at styrke virksomhedens vækst og konkurrenceevne gennem investeringer i digitale løsninger, automatisering eller… Læs mere »

Byrådet i Odsherred Kommune indgik den 26. maj en bred politisk aftale om en ny lokal erhvervspakke på 15 mio. kr. Det betyder bl.a. ny asfalt på veje, stier og p-pladser for otte mio. kr., udendørs faciliteter til undervisning på skolerne, renovering af offentlige toiletter og nye p-pladser. Opgaverne bliver udbudt og udført i resten… Læs mere »

Håndværkerydelser for op imod 10 mill. sættes igang. Politisk er der givet dispensation fra de stramninger , der er vedtaget og som under normale omstændigheder er gældende i Odsherred Kommune. Dette sker for at kunne igangsætte arbejdet hurtigt og dermed understøtte den politisk besluttede erhvervspakke og dermed erhvervslivet i Odsherred. Fra kommunes side er der… Læs mere »

Hundepension får afslag på ansøgning om dispensation fra afstandskrav til nabobebyggelse. Nu gik det lige så godt: En erhvervsstrategi med handlingsplan, Odsherred detail 2.0, fremrykning af anlægs- og renoveringsopgaver, kurser i digital ledelseskultur, RaketVækst, byggesagsmøder og meget meget mere har været resultatet af et frugtbart, konstruktivt og positivt samarbejde imellem Odsherred kommune og erhvervslivet ved… Læs mere »

10. Basis – Et nytænkende tiltag i Odsherred Odsherred Kommune og EUC Nordvestsjælland har sammen skabt et nyt tiltag, som skal hjælpe udvalgte unge ind på det ordinære uddannelsesspor. Tiltaget er et tiende skoleår for de, som har brug for ekstra trygge rammer samt faglig og personlig læring på nye måder. Det vil være et… Læs mere »

Odsherred Kommune afholdte torsdag den 7. maj 2020 et virtuelt møde (via Skype for Business), hvor muligheder og ansøgnings proces i forhold til brug af ude områder blev gennemgået. Se optagelsen af mødet med tilhørende slides nederst på siden.   Odsherred Kommune ønsker at hjælpe caféer og restauranter til at få skabt plads og muligheder… Læs mere »

Velkommen til vores nyhedsbrev maj 2020 Kom maj du søde milde lyder en af vores klassikere og jeg er sikker på at Philip Faber vil spille den til en gang glad fællessang i den kommende tid. Den har vi brug for. Statsminister Mette Frederiksen (S) fortæller onsdag til Folketinget at fase 2 af genåbningen af… Læs mere »