Vi byder velkommen til månedens nye medlemmer. Frou-frou Aps Rørvig Rammeværksted Havnsø fiskehus Larsen’s stop’n shop Blomsterpassagen Oasen kultur og sport Solgårdens familiehaver Skoringen Asnæs

Britt Granager-Simonsen. Det er med stor glæde at Odsherred Erhvervsforum den 1. september kan byde velkommen til Britt Granager-Simonsen, der starter som konsulent i sekretariatet. Britt har en bred erhvervserfaring fra både det private og det offentlige erhvervsliv, hvor hun har arbejdet med kommunikation, salg og kundeservice. Derudover har hun stor erfaring med foreningsarbejde samt… Læs mere »

Alle ved det, kunder som forretningsdrivende, men ingen gør noget ved det. Hold åbent minimum 10 uger om året fra kl. 10.00 – 20.00 alle ugens dage. Restaurationer – kl. 22.00 De fleste forventer det værste når forandringens vinde blæser. Men flere oplever det bliver det bedste, når nye tider indfinder sig. Det vil tage… Læs mere »

Velkommen til vores juli nyhedsbrev Odsherred Erhvervsforum ønsker alle en rigtig god sommer Odsherred syder af liv og positiv stemning. Det er nu detailhandlere skal hente den omsætning og indtjening der er tabt hen over foråret. Overalt står detailhandlere, gårdbutikker, caféer og restauranter på spring for at yde deres gæster den allerbedste service. Dét erhvervslivet… Læs mere »

Vi byder velkommen til månedens nye medlemmer. Rørvig Streetfood Danbolig Nykøbing Sj. Lyngen 66a, Nykøbing Sj Hotel Pandekagehuset Mosby Vine Nationalt Center for Lokale fødevarer – NCLF Geopark Odsherred  

Idebank til initiativer vedr. kommuneplanen med grobund i erhvervsstrategien, styrkelsen af erhvervslivet og bosætningen Arbejdsgruppen der repræsenterer Odsherred Erhvervsforum har udarbejdet en idebank samt et oplæg til bl.a. liberalisering af en meget gammel lokalplan i Nykøbing Sj. Læs hele oplægget her: 1.7.20 Oplæg til planstrategi vedr. bymidter  

Så kom rapporten der præsenterer Dansk Byggeris opgørelse af kommunernes erhvervsvenlighed i 2020. Analysen er baseret på 22 forskellige parametre fordelt på seks overordnede temaer. De enkelte temaer er: Byggesagsbehandling, erhvervsaffald, udbud, kommunale investeringer, udlicitering af tekniske opgaver, skatter og afgifter, arbejdsmarked og uddannelse. Du kan læse hele rapporten her Desværre viser analysen fra Dansk… Læs mere »

Formand Henrik Andersen: I disse Covid-19 tider, kan vi se tilbage på endnu et arbejdsår med mange bolde i luften. Der er afholdt 6 bestyrelsesmøder og rigtig mange udvalgsmøder. Vi har fået implementeret erhvervsstrategien, som nu er et fælles redskab mellem kommunen og os, der skal sikre, at vi skaber værdi for virksomhederne i Odsherred…. Læs mere »

Forestil dig at du som gæst kommer en af de større byer i Odsherred og oplever ny fejede gader og veje,  blomstrene krukker og plantekasser i fuld flor. Det kan du opleve i Vig og det kan du opleve i Hørve. I Hørve er det medlemmer i den lokale erhvervsforening, der møder op med hakke… Læs mere »

Og vil du være med til at sikre faglært arbejdskraft inden for struktørfaget? 3F og EUC Nordvestsjælland vil sammen med dig uddanne flere gennem voksenlærlinge-ordningen. Ved at gå sammen i et mindre klyngesammenarbejde med lokale entreprenørvirksomheder, vil vi  Gøre branchen attraktiv over for voksne i alderen 25 til 34 år  Skabe nye veje… Læs mere »