Odsherred Erhvervsforum har her samlet de vigtigste links i forbindelse med COVID-19. Hvis du savner et bestemt link her på siden, er du meget velkommen til at kontakte sekretariatet, så det kan komme med på listen.   Link til ansøgning om lønkompensation(OBS Der kan kun søges 1 gang om kompensation): https://indberet.virk.dk/myndigheder/stat/ERST/Loenkompensation   Link til Virksomhedsguiden.dk:… Læs mere »

SPAR 20% PÅ DIN MARKEDSFØRING   Mediehus Vestsjælland giver i øjeblikket 20% rabat på klippekort, som kan anvendes til at blive synlig online.    I denne tid vi alle befinder os i, er det vigtigere end nogensinde før, at være visuel overfor kunderne – og lade dem vide de fortsat kan handle hos jer.  … Læs mere »

Medlemstilbud fra RevisorGården i Holbæk   Vi får rigtig mange henvendelser omkring de forskellige kompensationsordninger i forbindelse med COVID-19, og der udsendes mange oplysninger fra forskellige sider.   Derfor har vi udviklet vedlagte regneark, hvor der kan foretages simple beregninger og simuleringer af de forskellige kompensationsordninger.   Da det fremsatte lovforslag endnu ikke er vedtaget,… Læs mere »

Kære Medlemmer af Odsherred Erhvervsforum Opdateret d. 24.3.2020 Der kan kun søges 1 gang om kompensation, så vi anbefaler, at man søger til den 8/6-2020 og tilbagebetaler evt. for meget modtaget tilskud. (tilføjet d. 26.3.20) Så kom der noget hjælp til erhvervslivet, som vi kort vil opsummere for jer her:   Forlængede kredittider:   A-skat… Læs mere »

Sparekassen Sjælland-Fyn A/S er også i Odsherred klar til at støtte op om vores erhvervs- og privatkunder. Det betyder, at vi vil understøtte vores mange små og mellemstore virksomheder med henblik på at redde lokale arbejdspladser. Og vi vil også gerne støtte vores privatkunder, der kan opleve utryghed fordi lønnen måske for en stund udebliver…. Læs mere »

Så kom den længe ventede pakke til små og selvstændige erhvervsdrivende. Pakken består af 2 dele, hvor hovedpunkterne er: Kompensation for faste udgifter • Virksomheder på tværs af brancher kan få kompensation • Kompensation målrettes virksomheder, der har oplevet et fald i omsætningen på mere end 40 procent • Målrettes faste udgifter og udgør mellem… Læs mere »