Hjælp tilbydes til at finde manglende arbejdskraft! Mange arbejdsgivere taler om mangel på arbejdskraft og derfor vi de lokale fagforeninger gerne bidrage og hjælpe med at finde den rette medarbejder til jeres virksomhed. Vi skal ikke udelukke, at der er brancher, hvor det kniber med rekrutteringen af arbejdskraft, men vi har fortsat ledige medlemmer, der… Læs mere »

Odsherred Detail 2.0 forklares her i et interview med Poul Offersen, formand for Detail Styregruppen i Odsherred Erhvervsforum:         Husk, at vi altid har mange spændende arrangementer – se her © Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her Like os på Facebook Følg os på LinkedIn

Deltagerne i Odsherred Detail 2.0 er trukket i arbejdstøjet

Netværk, engagement og vilje Odsherred Erhvervsforum har afholdt evalueringsmøde om Odsherred Detail 2.0 Konferencen d. 30.9.19. Nøgleordene efter konferencen er efter vores opfattelse; netværk, engagement og vilje til at sætte ind overfor de udfordringer, detailhandlen står overfor lige nu. Vi er meget tilfredse med resultatet og er overbeviste om, at vi nu har taget første… Læs mere »

Læs Odsherred Erhvervsforums artikler fra Ugeavisen Odsherred her

Læs om: Odsherreds repræsentant i Skills Nye lærlinge Erhvervspris til Orbesen Vindere af Odsherred Erhvervsforums 2 konkurrencer på Folkemødet Arrangementskalender

Heraf følger de handlendes svar på PPT Odsherred Detail 2.0 Præsentation handelssvar 124 har udfyldt spørgeskemaet. Vi har trukket de vigtigste data ud, ønsker du dataene sorteret anderledes ud, eller i et andet format, er du velkommen til at kontakte sekretariatet. Data er vist enten som lagkagediagrammer eller søjlediagrammer. I søjlediagrammerne er data sorteret ud… Læs mere »

Hermed følger Kundeundersøgelsen Odsherred Detail 2.0 Kundeundersøgelse af handlen i Odsherred. 828 har udfyldt spørgeskemaet. Vi har trukket de vigtigste data ud, ønsker du dataene sorteret anderledes ud, eller i et andet format, er du velkommen til at kontakte sekretariatet. Data er vist enten som lagkagediagrammer eller søjlediagrammer. I søjlediagrammerne er data sorteret ud i… Læs mere »

Undervisnings kongress hvor EUC viser hvilke undervisninger og fag de udbyder

Uddannelse på en anden måde Kom og oplev EUC Nordvestsjælland by Night   EUC holder åbent hus i både Holbæk og Odsherred kommuner. Programmet viser mange uddannelser præsenteret på spændende måder. EUC by Night foregår i dagene: Torsdag d. 31. oktober 2019 Torsdag d. 28. november 2019 Torsdag d. 30. januar 2020 Torsdag d. 27…. Læs mere »

  Odsherred Erhvervsforum sætter fokus på Detailhandlen frem til 2022. D. 30. september samles interessenter med interesse i Odsherred Detail 2.0 til opstart af en 3 årige proces  med en heldags workshop. Processen skal være med til at sikre at detailhandlen i Odsherred får bedre indtjening, større omsætning og skaber flere gode lokale arbejdspladser. I… Læs mere »

Odsherred Kommunes våbenskjold med solvognen og vandet som centrale motiver.

Med en samlet placering som nr. 84, rykkede Odsherred 7 pladser op i Erhvervsklimamålingen for 2019.   Rykker 30 pladser på information og dialog.   Den netop offentliggjorte erhvervsklimaundersøgelse fra Dansk Industri, giver igen i år Odsherred Kommune en samlet placering i bunden af tabellen. Det er selvfølgelig ikke tilfredsstillende. Dog vil vi gerne gøre… Læs mere »