MillCamp Academy åbner et 5-måneders pilot-forløb af den ny Iværksætteruddannelse med en uges ‘BaseCamp’. Er du et ungt menneske i alderen 15-30 år, så kan du ekstraordinært deltage i denne uge for 2.000,- kr. Ring og tal med Ingerlil Teute på +45 21 65 64 36 Er hele IEE uddannelsen noget for dig, er der stadig… Læs mere »

IEE – International Entrepreneurship Education og EUC laver EDUHack – et 48-timers ‘hackathon’ med fokus på læring, udvikling og innovation – den 17. & 18. Marts hos EUC i Holbæk.   Vi søger udfordrings-stillere, sponsorer, mentorer og frivillige, der har lyst til at melde sig på banen!   Hvad kan du som opgavestiller/sponsor få ud… Læs mere »

Vær med til at styrke og udvikle detailhandlen i Odsherred. Vi har brug for dig! Du har brug for os! Og det er nu! Jo flere der støtter op om detailhandlen jo stærkere bliver den.   Sammen er vi stærkere. Mød derfor op   Torsdag den 6. februar 2020 fra kl. 18.00 – 21.00 på… Læs mere »

Sommerjob som sommervært Glade gæster / Fællesskab / Hyggelige arrangementer   Hvis du kunne tænke dig en sommer fyldt med gode minder og nye venskaber, så er jobbet som sommervært i Sommerland Sjælland lige noget for dig. Vi kan tilbyde en sommer med fart over feltet, hvor der er plads til at udvikle sig og… Læs mere »

Bliv en del af Familien Sommerland Glade gæster / Fællesskab / Hyggelige arrangementer   Er du imødekommende, engageret og får du folk omkring dig til at føle sig godt tilpas? så er jobbet som sommervært i Sommerland Sjælland lige noget for dig. Som sommervært kan man løse mange forskellige opgaver, så alder eller svagere fysik… Læs mere »

FGU inviterer alle til koncertfortælling Fredag d. 24. januar 2020 På værftscaféen i Holbæk   TAPASMENU kl. 18.00-20.00 Pris pr. kuvert 199,00. Bestil tapasminu på telefon 25 27 15 25   Koncertfortælling kl. 20.00-22.00 Pris pr. billet 125,00 Køb billetter til koncerten og se detaljerne i arrangementet her:  værftscafeen.nu   Værftscaféen ligger Havnevej 7, 4300… Læs mere »

Ved Odsherred Erhvervsforums Nytårskur d. 6. januar holdt Henrik Andersen, formand for Odsherred Erhvervsforum, følgende tale om året der gik, og hvilket fokus der arbejdes videre med for gruppen Håndværk i 2020. Han fortalte blandt andet om de mange møder, som vores frivillige styregruppemedlemmer og bestyrelsesmedlemmer deltage i. Det er et fantastisk arbejde de udfører… Læs mere »

Ved Odsherred Erhvervsforums Nytårskur d. 6. januar holdt Per Junge, formand i Styregruppen, følgende tale om året der gik, og hvilket fokus der arbejdes videre med for gruppen Håndværk i 2020.   Se og hør nytårstalen fra Detail her

Ved Odsherred Erhvervsforums Nytårskur d. 6. januar holdt Per Junge, formand i Styregruppen, følgende tale om året der gik, og hvilket fokus der arbejdes videre med for gruppen Håndværk i 2020.   Se og hør nytårstalen her

Ved Odsherred Erhvervsforums Nytårskur d. 6. januar holdt Jesper Adler, formand i Styregruppen, følgende tale om året der gik, og hvilket fokus der arbejdes videre med for gruppen Lokale Fødevarer i 2020.   Se og hør nytårstalen her