God ledelse skaber vækst

Kom til et inspirerende foredrag med

 Jeannette W. Elmhoff, indehaver Af Next Step

 

Jeannette udtaler:
”Dette foredrag handler om udfordringer, man kan have som leder og hvordan man tackler dem (= tips til god ledelse). Ville du f.eks. nogensinde ansætte en økonomiansvarlig uden økonomisk baggrund? Nej vel – men jeg oplever, at mange ejerledere er ledere uden ledelsesmæssig baggrund eller uddannelse, hvilket kan være rigtig hårdt både for dem selv, medarbejdere – og bundlinjen!”

På dette foredrag vil du få gode værktøjer til at tackle og lede dine medarbejdere samt god inspiration til at få vendt den udfordrende, utilfredse og måske ligefrem sure medarbejder til en engageret og motiveret en af slagsen – én som måske ovenikøbet laver færre fejl og som påvirker og inspirerer de andre medarbejdere positivt og går foran som det gode eksempel.

Når medarbejderne trives, er der potentiale for vækst og som leder er det afgørende vigtigt at vi har selvindsigt og kender både os selv og vore medarbejderes styrke og udviklingsveje. Lyder det spændende – så kom forbi og lyt med! Det skulle glæde mig at se dig!”

 

Hvornår: Torsdag den 7. februar 2019 kl. 7.30 – 9.00
Adresse: Festsalen, Højby Stationsvej 8, 4573 Højby
Tilmelding: Senest den 5. februar 2019  HER
Pris: ikke medlemmer kr. 100,00, medlemmer og deres medarbejdere gratis

 

 

Det er sjovt at være en del af en succes!

Nøglen til succes som virksomhedsejer ligger i indsigt i ledelse, som er et nødvendigt “værktøj” i alle henseender, når det gælder om at motivere og engagere, at optimere og effektivisere samt at fastholde “den gode medarbejder” – for i sidste ende at udvikle og vækste virksomheden. Vi skal huske på, at medarbejderne er firmaets vigtigste aktiv!

Jeg skaber vækst og resultater – via ledere – og har et bredt spekter at kunder, som primært er små og mellemstore virksomheder inden for brancherne service, produktion, håndværk, revision, jura m.m.