Kom til et inspirerende foredrag med

 

Dorte Glerup

– indehaver af Glerup Human Resource

For rigtig mange mennesker er livet blevet ét stort projekt; én stor forpligtelse; en lang to-do liste, det er blevet umuligt at komme til bunds i.

Hva’ fa’en sku’ jeg egentlig her? Peter er meget ambitiøs og vil gerne helt til tops. Karrieren kører, han har stiftet familie; hans kone plus to børn, som var planen og huset er sat i stand efter alle kunstens regler. Fagligt har han de opgaver og udfordringer, han brænder for. Medarbejderne performer og er rigtig godt tilfredse med hans indsats (han er der, før de kommer og efter de er gået). Alt burde være godt. Men Peter fornemmer, at der er noget galt. Tanken om, at denne sammensætning af livet ikke er det rigtige for ham, presser sig på – igen og igen. ”Jeg har jo alt det, jeg har drømt om og stræbt efter hele mit liv. Det var det, der var målet.    Hvorfor er jeg så ikke rigtig glad?”

Der er (alt for) mange af Peters slags på det danske arbejdsmarked. Der lever det mellem tilfredse liv – og stor sandsynlighed for påvirkning af arbejdsindsatsen og livskvalitet. Livet er for kort til at have mellem tilfredse medarbejdere, hvor ”det går nok alt sammen” og ”det kan jeg godt leve med”.

Dorte Glerup udtaler: ”Jeg brænder for at skabe glade overskuds mennesker til et sundere samfund for alle. Alle dem der virkelig vil. Dem, der tør være ærlige, stoppe op og bede om hjælp. Jeg brænder for at skabe trivsel – for den enkelte og for organisationen. Målet om at skabe trivsel opnås ved at forebygge stress, behandle stress, slå automatpiloten fra og foretage bevidste valg – uanset om det er i rollen som privatperson eller som leder.”

 

Hvornår:         Onsdag d. 9. oktober 2019 kl. 16.00 – 18.00

Hvor:               Festsalen ovenpå SuperBrugsen i Højby, Højby Stationsvej 8, 4573 Højby

Tilmelding:     Senest mandag d. 7. oktober 2019  på  margrethe@odsforum.dk

Pris:  Ikke medlemmer kr. 100, gratis for medlemmer og deres medarbejdere