Kom til informations- og demonstrationsmøde om

Fra Råvare til forarbejdet fødevare – Hvordan kommer jeg der?

Jesper Zeihlund og Linda Hinze fra NCLF vil tage os gennem vejen fra råvare til færdigvare.

 

Programmet for 16.00-18.00 er:
  1. Eksempler på muligheder af forarbejdning af fødevarer
  2. Præsentation af den praktiske håndtering af hvad gør man for at komme i gang
  3. Hvilke muligheder tilbydes der i Odsherred for at samarbejde om at forælde fødevarer
  4. Hvilken hjælp ydes der til en iværksætter eller en råvareproducent, som vil starte en forædlingsproces af en råvare?

 

Hvornår:         Onsdag d. 25. september 2019 kl. 16.00 – 18.00

Hvor:               Festsalen ovenpå SuperBrugsen i Højby, Højby Stationsvej 8, 4573 Højby

Tilmelding:     Senest mandag d. 23. september 2019  på  margrethe@odsforum.dk

Der serveres et forslag til Odsherreds nye nationalret efter arrangementet.

 

Hvad er NCLF?

NCLF arbejder for mere kvalitet og variation i den danske fødevarebranche – fra bonde til bord. Vi kobler forbrugere, gastronomi og landbrug – og vi udvikler forretningsmodeller, der gør en forskel i lokalområdet.

Vi er en lille, effektiv organisation med faglig indsigt og kommerciel tilgang, der kobler forskellige faggrupper sammen. Alle i NCLF har konkrete erfaringer fra de brancher, vi gerne vil påvirke, og vi har et bredt netværk indenfor gastronomi & restauranter/kantiner, landmænd & landbrugsorganisationer, detailhandel, grossister, indkøbere, forarbejdere og forædlere.