Spændende indlæg i forbindelse med vores generalforsamling:

Kom og hør Seniorstrateg og Vækstkonsulent Nils Hall Torgersen fortælle om begrebet disruption. 

Disruption – hvad betyder det?

Disruption er et engelsk udtryk, der i direkte oversættelse betyder ”afbrydelse” eller ”forstyrrelse”.

Begrebet blev for nogle år siden introduceret af Harvard-professoren Clayton M. Christensen, for at beskrive en teknologisk udvikling, hvor innovationer af produkter og services grundlæggende ændrer en eksisterende branches forretningsmodeller ved nye produktionsformer, organiseringer eller produktionsprocesser – med vidtrækkende konsekvenser for i hvert fald den branche, hvor den nye maskine, teknik eller fremgangsmåde tages i brug.

Oprindeligt blev begrebet alene anvendt i sammenhæng med små iværksættervirksomheder, der overtager markedet fra store, veletablerede virksomheder ved at tilbyde billigere eller smartere produkter af ringere kvalitet eller til et overset kundesegment. Men begrebet bruges også i en bredere forstand. I film- og tv-branchen er Netflix et eksempel på, at en ny virksomhed ”disruptede” – eller grundlæggende forandrede – en hel branche.

—————————————-

Vækstkonsulent Nils Hall Torgersen er strateg med stort S. Strategi, Forretningsudvikling, Vækst, Salg- og markedsføring, Finansiering, Turnaround & ændringsprocesser er nogle af hans absolutte spidskompetencer:

”Jeg har indgående erfaring med, hvad der skal til, når virksomheder gerne vil vækste og tage deres virksomhed et skridt videre. Jeg hjælper med at få øje på udfordringerne og udvikle løsningerne,” siger Nils Hall Torgersen.

 

Hvornår:      Onsdag d. 10. april efter generalforsamlingen, der vil blive serveret en let anretning.
Hvor:            Festsalen, Højby Stationsvej 8, 4573 Højby
Tilmelding:   Senest den 8. april 2019 HER
Pris for ikke medlemmer kr. 100,00, medlemmer gratis