Erhvervsudvikling sker ikke af sig selv. Erhvervsforum arbejder for at forbedre erhvervslivets vilkår i Odsherred. For at kunne gøre det, har vi brug for din opbakning til arbejdet.

Når du er medlem af erhvervsforum, støtter du vores bestræbelser på at gøre dine vilkår bedre. Odsherred Erhvervsforum er et talerør for erhvervslivet. Jo flere medlemmer vi er, jo mere vægt får vores stemme.

 

Fordele ved medlemskab

Opmærksomhed og synlighed: Vi kender vores medlemmer og anbefaler dem gerne, når nye muligheder dukker op – som f.eks. partnerskab- og samarbejdsaftaler, leverandøraftaler, udviklingsmuligheder m.m.

Viden og inspiration: Vi afholder løbende erhvervsarrangementer, hvor du kan hente ny viden og inspiration til dig og din virksomhed.

Netværk: Som medlem kommer du til at indgå i netværk, hvor du kan opsøge nye forretningsmuligheder, udveksle erfaringer og få faglig sparring.

Indflydelse: Du har gennem årets løb mulighed for at sætte dit præg på foreningen og de områder, vi arbejder med. Især når du sidder med i et udvalg. Vi tager gerne løbende imod dine input, og på den årlige generalforsamling har du stemmeret.

 

Du kan se kontingenterne her

 

CVR-nummer
EAN-nummer
Firmanavn
Branche/fag
Adresse
Postnr.
By
Kontaktperson
E-mail
Web/hjemmeside
Telefon (Mobil)
Telefon (Fastnet)
Antal ansatte (inkl. ejer)
Evt. kommentar
Tilmeld nyhedsbrevJa tak, jeg vil gerne modtage nyheder og info pr. mail

 

Har du spørgsmål om medlemskab, så kontakt økonomi- og sekretariatsmedarbejder Margrethe Bjerre på 60 59 44 55 eller skriv til: margrethe@odsforum.dk

 

Husk, at vi altid har mange spændende arrangementer – se her

© Odsherred Erhvervsforum – kom til møde her

Like os på Facebook

Følg os på LinkedIn